Betaling

Betalingen kunnen contant worden gedaan of door het bedrag over te maken. Contant betalen kan alleen wanneer ik een knuffeltje persoonlijk overhandig, voor verzending zal het geld overgemaakt moeten worden.

 

Wanneer de aanvraag is gedaan voor een knuffeltje zal ik een bevestiging sturen met de uiteindelijke prijs. Ik zal je niet vragen meteen te betalen; hiervoor zal ik mailen wanneer je knuffeltje klaar is. In deze mail zal ik ook vragen om het adres te bevestigen voor verzending. Wanneer ik de betaling binnen heb zal ik je knuffeltje opsturen en de track en trace code mailen.

 

De prijzen zijn afhankelijk van formaat, aantal kleuren en type garen (dit staat per model aangegeven), los daarvan zijn er mogelijke verzendkosten. Deze zijn voor de koper en bedragen €6,50 per pakketje. Bestel je meerdere knuffeltjes tegelijkertijd, dan betaal je dezelfde verzendkosten.

Verzending

 Als je in Leiden of omstreken woont, is het mogelijk om iets te regelen met ophalen/afleveren. Zo niet, dan zal je knuffeltje opgestuurd worden.

Opsturen zal gebeuren door middel van PostNL. Als je hier nu hele slechte ervaring mee hebt (die ene bezorger bij jouw in de buurt die met pakketjes jongleert bijvoorbeeld), dan is er in overleg vast ook iets anders te verzinnen.

Nog andere praktische vragen?

Heb je andere praktische vragen die hierboven nog niet zijn beantwoord? Vul dan het onderstaande formulier in en ik zal je zo spoedig mogelijk helpen.