Eerdere creaties

Hier kan je een (steeds groter wordend) aantal knuffeltjes zien die ik eerder heb gemaakt. Het is mogelijk om een onderstaand knuffeltje aan te vragen, maar het is natuurlijk veel leuker om aan de hand van deze knuffeltjes inspiratie op te doen voor je eigen ontwerp. Ook kan je hier zien hoe de verschillende kleuren eruit zien. Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid door beeldscherminstellingen, maar het geeft een idee.


Rood en bruin beertje

Dit beertje is 18 cm hoog en gemaakt met vier verschillende garens. Het lichaam is in donkerrood en gestipt bruin. Alle ledematen zijn in lichtbruin en bruin-geel.

De gebruikte naald is 4,0 mm


Grijs glitter beertje

Dit beertje is in licht- en donkergrijs. Wat in de foto's niet zo goed is te zien, is dat het lichtgrijs niet zomaar lichtgrijs is; het glittert! Dit kleintje is 10 cm.

De gebruikte naald is 3,0 mm


Roze panda

Dit beertje heeft een roze lichaam en zwarte ledematen, het lijkt bijna een roze panda te zijn. Hij is zo klein dat er zelfs een grote sleutelhanger van gemaakt kan worden.

De gebruikte naald is 3,0 mm


Extra multi-gekleurd beertje

Dit beertje is gemaakt met speciaal, extra dik en van kleur verlopend, garen gecombineerd met twee andere kleuren. Voor het lichaam is het gecombineerd met lichtbruin, voor alle ledematen is het gecombineerd met rood. Dit combineren zorgt voor een minder abrupte overgang in kleur.

De gebruikte naald is 8,0 mm


Multi-gekleurd beertje

Dit beertje is gemaakt van speciaal garen dat extra dik is en kleurovergangen heeft.

De gebruikte naald is 6,0 mm


Paars bruin konijn

Dit konijntje heeft een lichaam van paars en donkerbruin en alle ledematen zijn gemaakt met een dubbele draad donkerbruin. Hij is heel groot en knuffelbaar.

De gebruikte naald is 5,5 mm


Buigbaar konijntje

Dit konijntje is gemaakt met twee kleuren verlopend garen. Het lichaam is van grijs/wit verlopend garen en de ledematen van blauw/wit verlopend garen. Daarnaast zitten er in de oren, armen en benen pijpenragers verwerkt, waardoor je ze kan positioneren zoals jij zou willen.

De gebruikte naald is 3,0 mm.


Grijs bruine beer

Dit beertje is gemaakt met twee verschillende kleuren bruin en grijs. Voor het lichaam en hoofd zijn crème, lichtbruin en lichtgrijs gebruikt. De ledematen zijn allemaal gemaakt in licht- en donkergrijs en lichtbruin.

De gebruikte naald is 6,0 mm.


Tweeling beertjes

Deze twee beertjes vormen een paartje. De lichamen zijn gemaakt met een garen dat van kleur verloopt; lichtgroen naar wit en andersom. De neusjes zijn lichtgrijs, net als bij de een het linker, bij de ander het rechter oor. De rest van de ledematen zijn lichtbruin.

De gebruikte naald is 3,0 mm.


Rood en blauw beertje

Dit beertje is volledig gemaakt met rood en blauw. Hierdoor lijkt hij van een afstandje wel paars te zijn!

De gebruikte naald is 4,0 mm en het beertje is ongeveer 18 cm hoog.


Frankenstein beertje

Dit beertje heeft een donkerbruin lichaam en ook de neus, staart en linkerarm zijn in het donkerbruin. Verder hebben alle ledematen een andere kleur; lichtgrijs, lichtbruin, donkergroen en rood.


Grote fluffie beer

Deze beer is gemaakt met drie speciale garens. voor het lichaam zijn een zachte lichtblauw en lichtgrijs gebruikt. Voor de oren zijn lichtblauw en lichtgroen/wit verlopend gare gebruikt. Voor de andere ledematen zijn lichtgroen/wit verlopend en lichtgrijs gebruikt.

De gebruikte naald is 8,0 mm. Omdat er twee zachte garens zijn gebruikt met een grote naald is deze knuffel extra zacht en knuffelbaar.


Verschillende kleine konijntjes

Dit konijntje heeft een lichtgrijs lichaam en een lichtgrijze neus. De staart en alle andere ledematen zijn rood.

Dit konijntje is een voorbeeld van een knuffeltje in een effen, enkele kleur. Het hele konijntje is lichtbruin van kleur.

Dit is een konijntje dat ik heb gemaakt als bedankje voor de Maja/Clinic, voor de geweldige hulp in 2016.

Het lichaam is in oranje en wit en de ledematen zijn in het zwart.


Rood en groen konijn

Dit grote konijn is in vier kleuren. Het lichaam is van rood en donkerbruin, de ledematen zijn van donkergroen en lichtgrijs.

Hij is 30 cm groot van staart tot oren!


Regenboog konijn

Dit konijntje is gemaakt met een vrolijk en gezellig garen dat in verschillende kleuren overgaat. Hij is van staart tot oren 27 cm.

De gebruikte naald is 5,0 mm