Amigurumi knuffeltjes in opdracht

Welkom

Bij Mira Amigurumi kan je terecht voor lieve, en mooie, knuffeltjes. Ze zijn volledig met de hand gemaakt en stuk voor stuk uniek. Door het simpele ontwerp en het gebrek aan frutsels zijn deze knuffeltjes ideaal voor kinderen, maar ook als decoratie. Kenmerkend aan het ontwerp is een gebrek aan ogen, wat ze eleganter maakt en veilig.

 

Je hebt zelf in de hand hoe jouw knuffeltje eruit komt te zien: kies welke kleuren jij het liefste wilt en een formaat dat jij het liefste hebt. Ze zijn ideaal om ergens neer te zetten, als knuffel te gebruiken, of om weg te geven.

 

Omdat ik ooit begonnen ben met een gratis patroon voor deze knuffeltjes, staan ook deze patronen op de site, kijk hiervoor bij Patronen. Deze patronen zijn de basis geweest voor de knuffeltjes, maar deze zijn de patronen intussen voorbij gegroeid. Ik nodig je van harte uit om net zo verzeild te raken in amigurumi als ik, zei het door een aanvraag te doen of zelf een haaknaald op te pakken.

 

Je kan Mira Amigurumi ook volgen op Facebook voor leuke updates!

 Hoe het werkt

Het werkt heel gemakkelijk. Jij kiest welk diertje je wilt hebben, hoe groot en in welke kleuren, en ik maak deze vervolgens. Kijk voor de opties en prijzen bij Diertjes. Voor ideeën kan je terecht onder Creaties, maar creëer vooral jouw eigen speciale knuffeldiertje.

 

Je kan ook kijken onder Op voorraad. Hier staan de knuffeltjes die ik al heb gemaakt en die te koop zijn. Let wel, voor de voorraad geldt weg is weg. Heb je in de voorraad een ontwerp gezien dat je graag wilt hebben, maar is deze al weg, geef dan door om welke het gaat en ik zal er nog een maken in die stijl.

 

Bestellingen kunnen gedaan worden op de Bestelpagina. Geef hier aan hoe jij je knuffeltje wilt hebben of vraag naar een knuffeltje uit de voorraad. Nadat je een aanvraag hebt gedaan, zal ik binnen een paar dagen contact opnemen om de bestelling te bevestigen.


Konijntje, beige en grijs, 38cm

Nr. 13

€50,00


meer lezen 0 Berichten