Hoe het werkt

Hieronder kan je vinden welke kleuren ik op het moment heb om mee te werken, hoe het samenstellen van een knuffeltje in elkaar steekt en wat de prijzen van zo'n schattig diertje zijn.


Samenstellen

Een diertje bestaat uit verschillende onderdelen. Het lichaam en hoofd, de armen, de benen, de oren, de neus en de staart. Al deze onderdelen kunnen in verschillende kleuren en kleurcombinaties gemaakt worden.

 

Het simpelste is om het hele diertje in één kleur te maken, maar je kan er ook voor kiezen om het lichaam en hoofd in één kleur te doen, en de rest van de ledematen in een andere kleur. Je kan er ook voor kiezen om meerdere kleuren samen te nemen voor een onderdeel. De kleuren wisselen elkaar niet rij voor rij af, maar zijn samengenomen en vormen als het ware één draad.

 

 

Ook kunnen er veiligheids-ogen toegevoegd worden aan een knuffeltje of kan ervoor gekozen worden om er een sleutelhanger van de maken. Beide opties kunnen gekozen worden bij het plaatsen van een bestelling.

 

Als er nog andere wensen zijn voor jouw knuffeltje, dan is dat in overleg mogelijk.

Prijzen

De prijs van een diertje is €5,- plus de hoogte van het lichaam in cm.

 

De kosten voor ogen of een sleutelhanger bedragen elk €1,-

 

Wanneer er voor significant duurder garen gekozen wordt, zal dit de prijs verhogen.

 

Beschikbare kleuren

Er is heel veel mogelijk op het gebied van kleuren; als er garen van is, kan ik het maken. Geef bij je bestelling op welke nummers jij wilt (combineren) voor je knuffeltje.

Ik heb een veelvoud aan kleuren al in huis, maar als je een andere kleur wilt hebben, kan ik daarnaar opzoek gaan. Op het moment heb ik de volgende garens in huis: